Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu mărește suspansul după declarația lui Liviu Dragnea: 'Vom face un anunț foarte spectaculos pentru unii. Avem, de fapt, două anunțuri'

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea Codrin Stefanescu CEX

Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat miercuri, într-o intervenție telefonică la B1 Tv, că social-democrații vor face un anunț „foarte spectaculos”, duminică seară, după alegerile europarlamentare.

Elan Schwartzenberg răspunde atacului lui Cozmin Gușă și-l amenință cu publicarea unor poze: 'Ca de obicei, minți sau poate erai băut'

Întrebat dacă anunțul de duminică îl privește pe Liviu Dragnea sau privește coaliția PSD-ALDE, Codrin Ștefănescu a răspuns: ”Vom face un anunț foarte spectaculos pentru unii, dar așteptat de foarte multă lume. Imediat după ce se vor închide urnele, vom avea și exit-poll-urile și vom afla exact cum stăm, vom face declarații de la sediul partidului. Avem, de fapt, două anunțuri de făcut, foarte importante”.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat la „Adevărul” că duminică seară, chiar după încheierea alegerilor europarlamentare, va face un anunț cu privire la candidatul pentru prezidențiale.

Liviu Dragnea a precizat ulterior la România Tv că nu a spus că duminică îşi anunţă candidatura la prezidenţiale. "Eu am spus ceea ce spun de câteva luni de zile: că după alegerile europarlamentare o să anunţăm. Nu am spus că îmi anunţ candidatura, nu am spus nimic nou. Dar bineînţeles că ăştia, disperaţi să nu slăbească presiunea pe completul de judecată, pentru că sunt nişte presiuni inimaginabile...".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.