Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu pune presiune pe Tudorel Toader, înainte de cel mai așteptat anunț politic: 'Lumea e stupefiată, nu s-a mai întâmplat nicăieri de la planetă'

codrin stefanescu

Codrin Ștefănescu pune din nou presiune pe Tudorel Toader, ministrul Justiției, în ceea ce privește clarificarea situației de la DNA! După ce i-a spus, din fața sediului PSD, ”Tudorele, fă ceva, nu se mai poate!”, secretarul general adjunct al PSD îi amintește ministrului cât de gravă e situația din Direcția Națională Anticorupție.

Ștefănescu acuză DNA și Parchetul General că ar putea distruge probe, după înregistrările acuzatoare ale lui Vlad Cosma.

”Au trecut patru zile de la acest mega-scandal, lumea e stupefiată, nu s-a mai întâmplat nicăieri de la planetă și așteptam, ca orice român cu capul pe umăr, să facă ceva. În 4 zile, ei pot ascunde urme, probe, se alege praful de tot. Nu i-a cerut nimeni lui Tudorel Toader să facă altceva decât să își facă treaba de ministru, situația nu mai e tolerabilă. Să nu ne trezim că procurorul general al României ne urechează.”, a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Citește și: Ieșire VIOLENTĂ a Elenei Udrea, după declarațiile făcute de Kovesi! „Nu mi-a trecut prin cap să filmez gențile cu bani”

Tudorel Toader a anunțat că joi, de la ora 18:00, la sediul Ministerului Justiției, va face declarații de presă referitoare la acuzațiile la adresa DNA din ultima perioadă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.