Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu reacționează la anunțul lui Klaus Iohannis: 'Ca să nu-l încurce cumva 'mama cătușelor' cu vreo candidatură surpriză la prezidențiale'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Iohannis Kovesi bilant

Președintele Franței, Emmanuel Macron, i-a promis lui Klaus Iohannis, într-o convorbire telefonică avută vineri, că va retrage candidatura lui Jean-François Bohnert de la conducerea Parchetului European și o va susține pe Laura Codruța Kovesi pentru această funcție,anunță Administrația Prezidențială.

Prima reacție din PSD îi aparține lui Codrin Ștefănescu. Fostul secretar general al partidului e de părere că Iohannis este cel mai fericit, în urma deciziei Franței. Ștefănescu spune că în acest fel, Laura Codruța Kovesi nu va mai candida la președinția României.

Citește și: Un cunoscut politolog profețește dezastrul pentru USR-PLUS! Dan Barna nu-l va bate pe Klaus Iohannis

”Klaus e fericit! Foarte fericit! Seful sāu Macron l-a anuntat ca va retrage imediat candidatura procurorului francez ca sa-i faca loc Codrutei. Ca sa nu-l incurce cumva “mama cătuselor” cu vreo candidatura surpriza la prezidentiale. Ca sa fie bine, ca sa nu fie rau! Poti sa nu-i spui “sarut-mana” unui astfel de Sef? Pai, nu poti!”, e mesajul lui Codrin Ștefănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.