Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu, replică-fulger pentru Tăriceanu: PSD este în creștere și devine singura șansă în bătălia pentru România

ziuanews.ro
codrin-stefanescu-psd

Secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat miercuri, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că social-democrații nu sunt în scădere în sondaje așa cum a afirmat partenerul de coaliție Călin Popescu Tăriceanu, situația electorală fiind „taman invers”, anume că alegătorii le spun pesediștilor că devin „singura șansă în bătălia pentru România”.

„Îl asigur pe dl Tăriceanu că lucrurile stau taman invers. PSD este în creștere, sunt foarte mulți oameni care ne spun în teritoriu că PSD devine singura șansă în bătălia pe care o ducem pentru România și, mai mult decât atât, în fiecare zi aleși locali de la celelalte partide trec cu arme și bagaje în barca PSD”, a declarat Codrin Ștefănescu, întrebat care este poziția PSD cu privire la afirmațiile lui Tăriceanu despre scăderea partidului în sondaje.

Legat de candidatul la prezidentiale, tema la care Tăriceanu a spus că nu s-a gandit sa sustină un concurent PSD, Codrin Stefanescu a spus: `Este mult prea devreme sa vorbim pentru alegerile prezidentiale. Sa finalizam cu alegerile pentru Parlamentul European și dupa aceea vom avea discutii si in cadrul coalitiei si in cadrul PSD despre acest subiect”.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat miercuri că PSD este „în scădere” în sondaje, unul din motive fiind apariția Pro România la care s-au „transferat niște procente” de la social-democrați. El a adăugat că are o relație „foarte civilizată” cu fostul premier Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.