Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu, replică la atacurile Gabrielei Firea: O invit să discutăm la sediul PSD. Consilierii generali sunt nemulțumiți

codrin stefanescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că s-a întâlnit cu mai mulți consilieri generali ai PSD de la Primăria Capitalei, care i-au spus că sunt nemulțumiți din cauza faptului că Gabriela Firea nu se consultă cu ei și sunt folosiți ca masă de manevră.

Citește și: Gabriela Firea intră la rupere: Dragnea și Codrin Ștefănescu pun la cale SABOTAREA mea

”Vis a vis de ceea ce a declarat doamna Gabriela Firea : azi am fost la sediul PSD de dimineață și până acum. Am avut întâlniri cu doarte mulți colegi din teritoriu, fiecare cu problema, care ține de bucătăria internă.

Aș vrea să punctez câteva chestiuni:

1. Niciun jurnalist din România nu a fost azi la sediul PSD, ca să îi spună dumneaei ceva, să îi dea informații.

2. Niciun consilier municipal nu s-a întâlnit cu domnul președinte Liviu Dragnea, dar au fost consilieri municipali nemulțumiți de faptul că au fost folosiți ca masă de manevră, oameni care au venit la partid să își spună problemele, nu pe stradă, nu în alte părți. Au venit la sediul central al PSD, acolo unde toată lumea este bine primită.

Consilierii municipali sunt aleși pe lista pe care a făcut-o doamna Firea cu mânuța ei personal. Ceea ce au reclamat consilierii municipali sunt chestii de bucătărie internă și aș fi dorit să le discut să le discut cu doamna Firea la partid, dar probabil că traficul foarte complicat din București a făcut-o să se răzgândească și nu a mai venit la sediul PSD.

3. Spunea doamna Firea că am promis funcții: nu am promis nicio funcție.

4. Ne explica cum eu nu am nicio funcție în partid. La ultimul Congres al PSD eu am candidat împotriva domnului Marian Neacșu. După Congres, care nu s-a terminat deloc dezastruos pentru mine, pentru că am avut un număr foarte mare de susținători din rândul primarilor, ai colegilor de partid, am revenit înapoi la partid și nimeni nu a luat decizia revocării mele din funcția se secretar general adjunct al PSD. Acest lucru putea fi făcut de președintele PSD sau oricare dintre președinții de organizații județene, pe motive care trebuiau discutate în CEX. Nu s-a pus problema. După Congres m-am întors la partid și m-am ocupat în continuare de treaba de organizare internă a PSD, pe care o fac.

În tot acest timp, de la Congres încoace, toate declarațiile mele au fost consemnate ca declarații oficiale ale PSD, nu le-a contestat nimeni, nici măcar doamna Firea, pentru că toți colegii mei știau că asta este poziția noastră, a partidului.

Doamna Firea este încă o dată invitată să vină la sediul central al PSD, pentru că este membru PSD și ar face foarte  bine ca atunci când prezintă proiecte în CGMB, să vorbească și cu colegii din partid, dar și consilierii generali.

Când doamna vicepreședinte PSD, ajunsă în funcție cu ajutorul lui Liviu Dragnea a semnat scrisoarea prin care cere demisia președintelui, nu a cerut nici măcar o secundă acordul primarilor de sector, consilierilor generali, de sector sau președinții de sectoare, pur și simplu sfidându-i. Eu, spre deosebire de doamna Firea, vorbesc cu toți colegii din PSD și luăm decizii împreună.

În final, aș prefera ca doamna Firea să nu intre în această bătălie cu mine pentru că o va pierde”, a declarat Codrin Ștefănescu, pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.