Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu spune că știe un dialog pe care Klaus Iohannis l-a purtat cu 'Sistemul': 'Vreau să candidez eu, Sistemule, din partea ta, nu Julien!'

Inquam Photos / Adriana Neagoe
iohannis gesturi reactii

Codrin Ștefănescu spune că PSD deține informații despre Klaus Iohannis care explică ieșirea violentă a președintelui, în cursul zilei de marți, cu atacuri la adresa liderilor din PSD și ALDE. Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Viorica Dăncilă și Tudorel Toader au fost dur criticați de Iohannis. Iar, în spatele acestui moment ar sta, conform lui Codrin Ștefănescu, disperarea președintelui.

Ajuns secretar general interimar, după excluderea lui Marian Neacșu, Ștefănescu a spus, marți seara, la România TV, că Iohannis negociază cu ”Sistemul” pentru un al doilea mandat de președinte al României, deși Dacian Cioloș ar fi preferatul a ceea ce liderul PSD a numit ”Sistem”.

Citește și: Schimbare radicală! Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare – Milioane de oameni, vizați!

”La prima vedere ai spune că e un limbaj halucinant. Iohannis e disperat! A înțeles, de la Sistem, că preferatul pe dreapta e Cioloș. El joacă piesa asta pentru timp. Îi trebuie timp ca să găsească o soluție, cu cei din Sistem, pentru a-l anihila pe Julien. I se trage covorul de sub picioare chiar de către Julien. Bătălia pe partea dreapta va fi dură, între Iohannis și Julien. El vrea să arate Sistemului că poate fi folositor, cât de tare îl atacă el pe Dragnea. ”Vreau să candidez eu, sistemule, din partea ta, nu Julien!”, acesta ar fi mesajul.”, a spus Codrin Ștefănescu.

Citește și: Vești bune pentru toți șoferii! Ce lege importantă a modificat Camera Deputaților .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.