Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu vorbește de miniștri interimari: E foarte posibil ca Iohannis să ne mai țină așa 45 de zile

stirileprotv.ro
codrin-stefanescu

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat joi, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că președintele Klaus Iohannis „sabotează România” prin faptul că a semnat decretele de revocare a miniștrilor Transporturilor și Dezvoltării fără să accepte propunerile de noi miniștri și a vorbit despre varianta unor interimate la cele două ministere până la o decizie a șefului statului.

„Semnarea decretelor de revocare, fără numirea noilor miniștri, se face de prisos. Ceea ce face Iohannis este de a continua să saboteze România, nu Guvernul, pentru că în perioada imediat următoare, miniștrii noștri vor trebui să prezideze, fiecare, secțiuni ale consiliilor de miniștri din UE, adică la Transporturi și la Dezvoltare acum nu o să mai avem miniștri deloc. Ceea ce face Iohannis, o face cu bună știință. El a aplicat o decizie a CCR și a semnat aceste decrete de revocare deși decizia Curții spunea „de îndată” i-au trebuit 13 zile, acum vom fi nevoiți ca miniștri aflați pe alte funcții de miniștri să preia interimar cele două ministere și evident că nu vor putea semna în cadrul acestei cooperări europene nicio chestiune legată de Transporturi și Dezvoltare și este foarte posibil ca Iohannis să ne mai țină încă 45 de zile așa, uitând că România a preluat președinția Consiliului UE. Este un sabotaj pe toată liniile, Iohannis demonstrează prin tot ceea ce face că sabotează România și națiunea română, nu există altă explicație pentru ceea ce face el. Ar fi trebuit, azi, după semnarea decretelor de revocare, instant să și accepte nominalizările făcute de prim-ministru pentru cele două portofolii”, a declarat secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, pentru  ȘTIRIPESURSE.RO.

Citește și: ALERTĂ - Iohannis a semnat decretele: Stănescu și Șova, out din Guvern! Dezvoltarea și Transporturile, fără miniștri .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.