Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ștefănescu: Avem de-a face cu un complot. Scrisoarea acestor oblojiți o văd ca pe un act de trădare

codrin stefanescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat miercuri, că scrisoarea apărută în PSD este un act de trădare din partea unor colegi pe care Liviu Dragnea i-a susținut în funcții colosale, atât în partid cât și în Parlament sau Guvern, precizând că e vorba de un complot, scrie Mediafax.

"Avem de-a face cu un complot. (...) Scrisoarea acestor oblojiți o văd ca pe un act de trădare și asta le-o spun public ca să înțeleagă toți membrii de partid , toți simpatiyanții. Actul de trădare vine de la niște colegi care au fost susținuți în funcții colosale : Țușuianu este printre primii oameni în stat, fost ministru al Apărării, actual vicepreședinte al Senatului, domnul Paul Stănescu, colegul și prietenul nostru, este vicepreședinte al partidului, vice-prim-ministru, ministrul Dezvoltării, Gabriela Firea este primarul general al Capitalei și vicepreședinte de partid, susținută total de Liviu Dragnea", a declarat Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

Secretarul general adjunct al PSD crede că membrii de partid social democrați nu vor fi de acord cu această scrisoare.

"Membrii noștri de partid nu o să înghită această scrisoare. Discuția de la CEX va fi una extrem de de dură și tranșantă pe această chestiune pentru că ne-au adus mari prejudicii de imaghine toate aceste declarații în ultimele câteva săptămâni, într-un moment foarte delicat pentru partid, într-un moment în care în linia 1 se află foarte mulți colegi de-ai noștri. Vineri, la CEX, va trebui să găsim obligatoriu o soluție la acaestă chestiune", a completat Codrin Ștefănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.