Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coechipierul lui Ilie Balaci, Aurică Beldeanu, a fost dus la spital după ce i s-a făcut rău la slujba de pomenire a marelui fotbalist

Aurica Beldeanu
Coechipierul și prietenul lui Ilie Balaci, Aurică Beldeanu, a ajuns la Spitalul de Urgență din Craiova, luni, după ce i s-a făcut rău în timpul slujbei de pomenire desfășurate la Biserica „Sfântul Ilie”, din Craiova, informează Mediafax.
Prietenul lui Ilie Balaci, Aurică Beldeanu, s-a simțit rău în timpul slujbei de pomenire a fostului internațional și a fost dus la Spitalul de Urgență Craiova, unde medicii l-au supus unor investigații.
„Aurică Beldeanu a avut o stare de rău în biserică. A fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe conștient, stabil hemodinamic și respirator și în acest moment se află în curs de investigații. Doar ce a ajuns și nu vreau speculații pe tema asta. Într-o oră și jumătate o să fie finalizate investigațiile de rutină", a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Craiova.
Aurică Beldeanu a fost printre primii prieteni ai lui Balaci care a ajuns la casa mamei fostului fotbalist, după ce acesta a murit.
Beldeanu, în vârstă de 67 de ani, a fost coechipier al lui Ilie Balaci la Universitatea Craiova.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.