Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cofondatorul Apple, Steve Wozniak a declarat că Bitcoin este un miracol mai bun decât aurul

wikipedia.org
Steve Wozniak apple

Cofondatorul Apple, Steve Wozniak, și-a reiterat poziția pozitivă față de Bitcoin ( BTC ), în ciuda faptului că nu este un investitor bitcoin.

Un susținător vocal al Bitcoin, care la numit odată „singurul aur digital”, Wozniak s-a referit la Bitcoin ca la un „miracol al tehnologiei” și o „formulă matematică unică” la Talent Land Digital 2021, un eveniment virtual major din America Latină dedicat tehnologie și inovație.

Potrivit unui raport al agenției locale de știri El Sol de México, cofondatorul Apple a indicat, de asemenea, că Bitcoin este mai bun decât aurul, ceea ce înseamnă că este mai ușor să exploatezi blocurile Bitcoin decât să găsești și să extragi aur:

„Aurul este limitat și trebuie să îl căutați. Bitcoin este cel mai uimitor miracol matematic. Nu investesc în Bitcoin, deocamdată”.

Mulți jucători din industrie și analiști s-au referit la Bitcoin ca fiind „aurul digital”, deoarece atât aurul, cât și Bitcoin-ul au o ofertă limitată, păstrând astfel potențial valoarea pe piață. În timp ce aurul este limitat de aprovizionarea fizică și de dificultatea extracției, extracția Bitcoin este plafonată la 21 de milioane de monede prin codul sursă.

Comentariile lui Wozniak vin la scurt timp după ce Ricardo Salinas Pliego, al treilea cel mai bogat om din Mexic, a declarat că este „absolut corect” să se refere la Bitcoin ca la noul aur . "Este complet corect, Bitcoin este noul aur, dar mult mai portabil, transportul Bitcoin este mult mai ușor decât să ai lingouri de aur în buzunare", a spus omul de afaceri miliardar.

Wozniak a declarase anterior comentarii similare cu privire la Bitcoin, susținând că „ doar Bitcoin este aur digital pur ” în iunie 2018. Guru-ul tehnologic a remarcat că și CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, a susținut în repetate rânduri că Bitcoin va fi singura moneda de pe Internet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.