Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coinbase și-a anunțat lansarea oficială în Japonia, în parteneriat cu gigantul bancar Mitsubishi UFJ Financial Group

news.bitcoin.com
japonia criptomonede bitcoin

Coinbase, bursa de criptare de top din SUA, a anunțat lansarea oficială în Japonia, în parteneriat cu gigantul bancar Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG).

Firma condusă de CEO-ul Brian Armstrong a anunțat pe 19 august că va lansa mai întâi produse de tranzacționare cu amănuntul, inclusiv „o suită de cinci active de top bazate pe volumul de tranzacționare”, cu mai multe active și produse care vor fi listate în următoarele luni.

„De asemenea, intenționăm să introducem versiuni localizate ale serviciilor populare la nivel global, cum ar fi tranzacționarea avansată, Coinbase pentru instituții și multe altele în viitor”,

Parteneriatul cu MUFG, cu sediul în Tokyo, va oferi băncii o rampă rapidă on-off pentru clienții Coinbase din Japonia, numită MUFG Quick Deposit.

„În conformitate cu strategia noastră globală, ne vom propune să fim cel mai ușor de utilizat și cel mai de încredere schimb din Japonia, care să respecte pe deplin reglementările locale.” s-a citit anunțul.

Coinbase este cu ochii pe piața japoneză de ceva vreme, Cointelegraph raportând în octombrie 2019 că firma solicită aprobarea licențelor de la autoritatea de reglementare financiară din Japonia, Autoritatea pentru servicii financiare (FSA).

În martie 2020, compania a înregistrat, de asemenea, ca schimb criptografic la Asociația japoneză de schimb valutar virtual (JVCEA), aprobată de FSA și organizația oficială de autoreglare .

CoinTelegraph a raportat mai devreme astăzi că Coinbase a acumulat un cufăr de război bazat pe numerar în valoare de aproximativ 4 miliarde de dolari pentru a se pregăti pentru o tranzacție cu amănuntul scăzută în cazul unei posibile „cripto-iarnă”, împreună cu costurile crescute provocate de viitoarele obstacole în ceea ce privește conformitatea cu reglementările.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.