Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coldplay lansează 'Higher Power', în colaborare cu astronautul Thomas Pesquet, aflat pe Staţia Spaţială

radiovacanta.ro
Coldplay

Formaţia britanică Coldplay a lansat "Higher Power" pe platformele de streaming iar videoclipul a fost publicat pe YouTube. Muzicienii au prezentat noua compoziţie în premieră cu ajutorul astronautului francez Thomas Pesquet, aflat pe Staţia Spaţială Internaţională pentru o misiune de 6 luni.

Astronautul Thomas Pesquet, care a conversat timp de opt minute cu muzicienii de la Coldplay, a fost cel care a lansat melodia, scrie News.ro.

"Cântecul vorbeşte despre cum să găsim astronautul din fiecare, acea persoană capabilă să facă lucruri extraordinare", a explicat solistul Chris Martin în timpul convorbirii virtuale. "Este o premieră în toată galaxia!".

Această melodie marchează reîntoarcerea Coldplay după trei ani de la ultimul lor album, "Everyday Life". Acest al optulea disc a fost vândut într-un milion de exemplare în toată lumea.

Interpreţii melodiei "Yellow" au profitat de ocazie pentru a-i adresa întrebări astronautului francez Thomas Pesquet, aflat în prezent pe Staţia Spaţială Internaţională, despre experienţa sa în spaţiu: "Îmi place mult seara, când toată lumea merge la culcare. Stingem luminile, îmi pun căştile, ascult muzică şi plutesc prin Staţie", a povestit el despre cum trăieşte momentele de depresie.

Chris Martin l-a întrebat pe Thomas Pesquet ce crede despre Pământ şi oameni când se află în spaţiu: "Nu vezi graniţe, vezi doar ape şi munţi. Acum, de exemplu, zburăm deasupra Senegalului. Ceea ce m-a frapat, fiind şi prima misiune, a fost cât de mici şi fragili suntem. Nu ai aceeaşi impresie când eşti pe Pământ unde totul pare aşa de mare", a spus astronautul.

"Când te ciocneşti de ceva, reacţionezi încet şi vei pluti în altă direcţie", a adăugat el. "Este cu adevărat minunat, pentru că te simţi complet liber. Eliberat de constrângerile corpului tău într-un fel şi te poţi concentra pe muzică".

Formaţia britanică va concerta pe 22 mai, online, pe scena festivalului Glastonbury.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.