Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colecţie de timbre în onoarea lui Paul McCartney, emisă de către Royal Mail

mychordbook.com
Paul McCartney

Cântăreţul britanic Paul McCartney are numeroase hituri, a primit numeroase premii şi chiar distincţia de cavaler din partea Coroanei Britanice. Acum, fostul component al legendarei trupe The Beatles poate adăuga un set personalizat de timbre la lunga sa listă de distincţii, notează Reuters.

Royal Mail a anunţat joi că va emite un set de 12 timbre care îl înfăţişează pe McCartney şi munca sa, precizând că doreşte să aducă astfel un omagiu "unuia dintre cei mai emblematici şi trainici muzicieni din toate timpurile".

Opt timbre vor prezenta imagini ale copertelor de album care i-au definit cariera, de la primul său album solo din 1970, "McCartney", la cel mai recent, "McCartney III". Celelalte patru, o coliţă în miniatură, vor prezenta fotografii ale acestuia în studioul de înregistrare, scrie Agerpres.ro.

"Paul McCartney rămâne o figură emblematică în centrul muzicii rock şi pop - un artist a cărui moştenire este imensă şi a cărui operă continuă să atragă atenţia publicului şi aprecierea criticilor", a declarat David Gold de la Royal Mail.

"Această colecţie de timbre reprezintă un omagiu pentru unul dintre cele mai iubite şi apreciate simboluri ale muzicii", a mai spus el.

Royal Mail a afirmat că a lucrat cu Paul McCartney pentru realizarea timbrelor, care vor fi scoase la vânzare pe 28 mai la preţul de 16,20 lire pentru întreg setul.

David Bowie şi Elton John sunt alţi doi artişti în onoarea cărora au fost lansate colecţii de timbre de către Royal Mail.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.