Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colecționar de înfrângeri cu Real Madrid, Jurgen Klopp își explică neputința: 'Noi am avut nouă şuturi pe poartă, iar ei au avut doar unul'

www.dailystar.co.uk
Jurgen Klopp

Antrenorul echipei FC Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat, după ce a pierdut finala Ligii Campionilor, că respectă stilul de joc defensiv al formaţiei Real Madrid şi modul eficient în care s-a impus în ultimul act de la Paris, informează lequipe.fr. Din 10 întâlniri cu Real, Klopp are doar 3 victorii.

"Posesia mingii a fost împărţită în mod egal. Noi am avut nouă şuturi pe poartă, iar ei au avut doar unul, cred. Dar ei au reuşit să marcheze şi noi nu, iar asta a schimbat evident jocul. Felicit Real pentru victorie şi în special pe portarul lor (n.r. - Thibaut Courtois), care a fost omul meciului, precum şi pe antrenorul lor (n.r. - Carlo Ancelotti), care este acum cel mai de succes antrenor din această competiţie. Am avut multe ocazii, în ciuda faptului că s-au apărat aproape de poartă. Oricum, le respect modul de joc (n.r. - al Realului, foarte defensiv). Ceea ce contează în fotbal este rezultatul, iar acesta poate fi obţinut în diferite moduri... Ştiţi, la finalul meciului, mi-am felicitat jucătorii, le-am spus că sunt mândru de ei. Nu am câştigat în această seară, dar am avut totuşi un sezon extraordinar, am ratat campionatul cu un punct (n.r. - în detrimentul lui Manchester City) şi am pierdut această finală la un gol", a spus Klopp, care a îndeplinit cu Liverpool două dintre cele patru obiective avute, câştigarea Cupei Ligii şi Cupa Angliei.

Întrebat dacă doreşte să comenteze incidentele dinaintea finalei, Klopp a răspuns: "Nu, ştiu că unii dintre membrii familiei mele au avut probleme în a intra pe stadion. Înainte de meci, s-au întâmplat nişte lucruri care nu erau normale, dar nu ştiu mai multe despre asta."

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0). Italianul Carlo Ancelotti a devenit antrenorul cu cele mai multe trofee ale Ligii Campionilor cucerite, patru, două cu AC Milan, în 2003 şi 2007, şi două cu Real, în 2014 şi 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.