Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

#Colectiv 1 AN. Marșul tăcut, în memoria victimelor de la Colectiv, începe la ora 13.00

actionarii_club_colectiv_audiati_la_parchetul_general_06935100

Peste 4.000 de oameni și-au anunțat participarea la marșul tăcut, care va fi organizat duminică, în memoria celor 64 de oameni care și-au pierdut viața în incendiul de la clubul Colectiv, la un an de la tragedie.

Marșul tăcut va avea loc între orele 13.00 și 16.00 și va începe la Piața Universității. Participanții vor merge în fața clubului, unde vor depune flori și lumânări și vor ține un minut de reculegere.

Pe pagina de Facebook a comemorării, peste 4.500 de oameni și-au anunțat participarea, iar alți 8.000 de oameni s-au declarat interesați să participe.

”Pentru puritate, dar si pentru delimitarea de alte actiuni asemanatoare, dar cu potential politic, ce vor avea loc in aceeasi data si in aceeasi locatie, le propunem participantilor la acest mars tacut si pasnic - sa poarte o banderola alba pe brat sau o esarfa alba. Nu e un parastas, e o celebrare a celor departe de noi. NU vor fi acceptate temele politice”, au anunțat organizatorii.

În noaptea de 30 octombrie 2015, în Colectiv Club din Capitală, în care erau peste 400 de tineri care participau la un concert al trupei Goodbye to Gravity, a izbucnit un incendiu, în urma căruia au murit 64 de persoane. Protestele declanșate în urma tragediei au dus la căderea Guvernului și declanșarea mai multor anchete penale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.