Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colegii de echipă i-au dedicat lui Ianis Hagi victoria din meciul cu Livingston. Rangers este lider, cu 55 de puncte, patru puncte peste Celtic

thescottishsun.co.uk
ianis hagi

Glasgow Rangers a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Livingston, în etapa a XXIII-a a campionatului scoţian de fotbal, conform news.ro.

Scott Arfield a marcat golul, în minutul 75. Rangers este lider, cu 55 de puncte, patru puncte peste Celtic, de pe locul 2. Livingston ocupă locul 9, cu 23 de puncte.

După meci, jucătorul gazdelor Fashion Sakala a declarat că echipa îi dedică victoria obţinută lui Ianis Hagi, accidentat.

"A fost un meci foarte greu, dar eram pregătiţi pentru el. Ne-am dorit cele trei puncte. Despre asta am vorbit şi a fost un joc special din cauza situaţiei lui Ianis Hagi. A fost o dedicaţie foarte mare pentru el. Cred că singura modalitate de a-i ura noroc şi să se facă bine curând a fost să obţinem cele trei puncte", a declarat Sakala, potrivit newschainonline.com.

Antrenorul echipei Glasgow Rangers, Giovanni van Bronckhorst, a anunţat, marţi, că atacantul Ianis Hagi nu va mai juca în acest sezon, după ce a fost operat la genunchi.

Jucătorul român de 23 de ani s-a accidentat în timpul primei reprize a victoriei din Cupa Scoţiei, obţinută, vineri, de Rangers, pe teren propriu, împotriva formaţiei Stirling Albion, scor 4-0.

Hagi jr. a primit îngrijiri pe teren, dar nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit cu debutantul Alex Lowry.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.