Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colegiul Național 'George Coşbuc' din Cluj-Napoca trece la cursuri online, după ce mai mulți elevi au fost confirmați cu COVID-19

Primaria Sectorului 4
scoala

Colegiul Naţional "George Coşbuc" din Cluj-Napoca trece la învăţământ online din cauza mai multor cazuri de COVID-19 descoperite la elevi.

"Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a aprobat în această seară câteva modificări de scenarii privind funcţionarea unităţilor de învăţământ din judeţ, ca urmare a schimbării situaţiei epidemiologice, la propunerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj şi cu avizul Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Cluj. Astfel, ca urmare a apariţiei în această după-masă a celui de al 5-lea caz de elev pozitiv în 3 clase diferite, se va aplica scenariul 3 de funcţionare în cazul Colegiului Naţional "George Coşbuc", din Cluj-Napoca, începând de mâine, 30.09.2020. Grădiniţa cu program prelungit "Micul Prinţ" Cluj-Napoca, va trece la scenariul 2, începând cu data de 30.09.2020. Şcoala Gimnazială "Lia Manoliu" Corneşti, Com. Corneşti, judeţul Cluj, va trece la scenariul 2, începând cu data de 30.09.2020", se arată într-un comunicat trimis, marţi, de prefectul Mircea Abrudean, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ultim moment! BEC a publicat noile procente pentru Primăria Capitalei și sectoare. Ce noi schimbări au apărut

Potrivit sursei citate, evoluţia epidemiologică în judeţ va fi evaluată constant de autorităţi, iar modificarea scenariilor de funcţionare a unităţilor de învăţământ, precum şi alte măsuri necesare pentru reducerea riscului de îmbolnăvire în rândul comunităţii vor fi luate imediat ce situaţia o va impune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.