Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Școlile vor fi ÎNCHISE, în București şi în zece judeţe, vineri, din cauza vremii

stiridb.ro
scoala copii zapada

Şcolile vor fi închise vineri, din cauza vremii, în Capitală şi în zece judeţe vizate de avertizările meteorologice, potrivit Ministerului Educaţiei. O avertizare cod galben de ger, ninsori şi polei, care vizează, total sau parţial, 17 judeţe, a intrat în vigoare joi, la ora 15.00. De joi de la ora 23.00, 14 judeţe şi Capitala vor fi sub cod portocaliu, urmând a se înregistra ninsori abundente şi viscol.

Până la această oră, au luat decizia de suspendare a cursurilor inspectorate şcolare din Bucureşti şi din judeţele Giurgiu, Dâmboviţa, Prahova, Teleorman, Buzău, Dolj, Călăraşi, Ilfov, Olt, Ialomiţa (cu excepţia grădiniţelor cu program prelungit).

Citește și: Ce i-a transmis Klaus Iohannis lui Vladimir Putin, după ce acesta a câștigat din nou alegerile prezidențiale

Ministerul Educaţiei precizează că orele de curs vor fi recuperate ulterior, în funcţie de calendarul stabilit de fiecare unitate de învăţământ.

În Bucureşti, părinţii care nu pot avea grijă de copii vineri, cât sunt la serviciu, îşi pot lăsa copiii la centrele şi grădiniţele deschise în Sectoarele 1, 2, 3 şi 4. În Sectorul 5 vor rămâne deschise toate unităţile de învăţământ, a anunţat primăria, scrie news.ro.

Citește și: Veste TRĂSNET pentru Antena 3, după ce a pierdut procesul cu Kovesi! Un personaj cunoscut vrea să dea televiziunea în judecată

O avertizare cod galben de ger, ninsori şi polei, care vizează, total sau parţial, 17 judeţe, a intrat în vigoare joi, la ora 15.00. De joi de la ora 23.00, 14 judeţe şi Capitala vor fi sub cod portocaliu, urmând a se înregistra ninsori abundente şi viscol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.