Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colinde românești, varianta din Vaslui: Un bunic a fost călcat în picioare de nepotul său - Tânărul nu a fost mulțumit de primirea făcută de bătrân

Facebook
politia usa

Un bărbat de 71 de ani din județul Vaslui a fost bătut crunt de nepotul său, în noaptea dintre ani. Agresiunea a avut loc la locuința victimei, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan. Nepotul victimei era nemulțumit de condițiile în care a fost primit la urat.

Agresiunea a avut loc la domiciliul victimei, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, în noaptea de Revelion, însă sesizarea s-a făcut abia pe 3 ianuarie, conform Mediafax.

Bărbatul în vârstă de 71 de ani, din localitatea Popeni, comuna Zorleni, a fost lovit cu pumnii și picioarele, de către un nepot, pe fondul consumului de alcool și pentru că nepotul era nemulțumit de condițiile în care a fost primit la urat.

Bătrânul are nevoie de 5 - 6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform concluziilor preliminare ale legiștilor.

Agresorul a fost reținut sâmbătă, însă Judecătoria Bârlad a decis cercetarea sa sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.