Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coliziune între o autoutilitară și o mașină, pe un drum din Cluj: O femeie şi un copil de un an au fost transportați la spital

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

O femeie şi un copil de un an au fost transportaţi la spital şi alte două persoane au fost consultate la faţa locului, în urma unui accident rutier în care o autoutilitară s-a răsturnat după ce a lovit un autoturism.

"Conducătorul unei autoutilitare care se deplasa pe varianta de ocolire Gherla - Buneşti a intrat în coliziune cu un autoturism oprit pe acostament, pe acelaşi sens de mers, respectiv Dej-Cluj-Napoca. În urma coliziunii, autoutilitara s-a răsturnat pe acostament. Conducătorul autoturismului, o femeie şi un copil de 10 luni, pasageri în autoturism, au fost transportaţi la o unitate medicală. Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative", informează IPJ Cluj.

Copilul era conştient şi cooperant.

"Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej au intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat în urma unui accident rutier produs pe varianta de ocolire Gherla - Buneşti. La faţa locului au găsit două autoturisme avariate dintre care unul răsturnat pe partea laterală, iar ocupanţii erau ieşiţi din acestea. Patru persoane au fost consultate la faţa locului de către echipajele SMURD şi SAJ, dintre care un adult şi un copil, în vârstă de cca 1 an, a fost transportat la spital. Acesta era conştient şi cooperant", informează ISU Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.