Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coliziune între un autoturism şi două autocamioane la ieşirea de pe A1, în Argeș: Șoferul maşinii a fost rănit

accident bun

Coliziune între un autoturism şi două autocamioane la ieşirea de pe A1, în Argeș: Șoferul maşinii a fost rănit

Un autoturism şi două autocamioane au intrat în coliziune, marţi, la ieşirea de pe autostrada A1, în zona localităţii Bascov, şoferul autoturismului fiind rănit.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, circulaţia pe autostradă a fost oprită temporar în zonă pe benzile unu şi doi ale sensului de mers către Bucureşti, desfăşurându-se doar pe banda de urgenţă, precum şi pe toate benzile direcţiei către Piteşti.

"Posibil pe fondul nepăsării distanţei corespunzătoare în timpul mersului, un bărbat de 39 de ani, care conducea un ansamblu rutier având direcţia de deplasare spre Piteşti, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeaşi direcţie de un bărbat de 56 de ani, care, în urma impactului, a fost proiectat în ansamblul rutier din faţa sa, condus de un bărbat de 39 de ani", se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, potrivit Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, în urma impactului primul autovehicul a intrat în coliziune cu glisiera metalică ce desparte sensurile de deplasare.

Toţi cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a anunţat că şoferul autoturismului a suferit leziuni în urma accidentului, fiind transportat la spital de un echipaj SMURD.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.