Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coloana sonoră a musicalului 'The Greatest Showman' a doborât recordul deţinut de Adele în topul britanic al albumelor

www.glamour.ro
Adele

Coloana sonoră a musicalului „The Greatest Showman” a doborât recordul deţinut de Adele în topul britanic al albumelor, ocupând primul loc timp de 24 de săptămâni neconsecutive, scrie news.ro.

Albumul „21” al lui Adele a stat 23 de săptămâni pe primul loc în clasament, în perioada februarie 2011 - aprilie 2012.

„The Greatest Showman” este albumul care a petrecut cele mai multe săptămâni pe primul loc în topul britanic în acest secol.

În ultimele şapte zile, coloana sonoră - care a debutat în top în urmă cu 53 de săptămâni - a fost vândută în 61.000 de unităţi.

Filmul regizat de Michael Gracey, cu Hugh Jackman, Michelle Williams şi Zac Efron în distribuţie, a fost lansat în 2017.

Citește și: Barack Obama a dezvăluit topul cărților, filmelor și melodiile preferate în 2018: 'Becoming', de Michelle Obama - 'evident, preferata mea'

„Staying At Tamara's” al lui George Ezra a ocupat locul al doilea, în urcare o poziţie, după a 40-a săptămână, iar albumul postum „Unchained Melodies” al lui Roy Orbison, o colaborare cu Royal Philharmonic Orchestra, a urcat tot un loc, până pe trei, după a cincea săptămână, potrivit officialcharts.com.

Cât priveşte single-urile, Ava Max a urcat în topul britanic o poziţie, până pe primul loc, cu „Sweet But Psycho”, lansată pe 1 noiembrie, piesă care s-a clasat în fruntea clasamentelor din 10 ţări europene, între care Irlanda, Germania şi Suedia.

Peste jumătate din clasamentul de săptămâna aceasta al single-urilor reprezintă piese de Crăciun: „All I Want For Christmas Is You”, cântată de Mariah Carey, ocupă locul al doilea, iar „Las Christmas” a grupului Wham, locul al treilea.

În top 10 au intrat piese de sezon interpretate de Elton John, Shakin' Stevens şi The Pogues.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.