Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coloane de maşini de până la 5 kilometri pe Valea Oltului, unde se lucrează la viaductul Valea Poştei

Facebook Alina Gorghiu
blocaj masini a2 coloana

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, duminică după amiază, pe Valea Oltului, în zona viaductului Valea Poştei la care se execută lucrări de reabilitare de la începutul acestei luni, potrivit news.ro.

Coloanele de maşini de întind pe cinci kilometri pe sensul către Râmnicu Vâlcea şi pe o distanţă de doi kilometri pe sensul spre Sibiu.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Vâlcea, duminică după amiază în zona viaductului Valea Poştei, unde circulaţia este restricţionată întrucât se desfăşoară lucrări de reparaţii, s-au format coloane de autovehicule de aproximativ 2 kilometri dinspre Piteşti către Sibiu şi 5 kilometri dinspre Brezoi către Râmnicu Vâlcea. Poliţiştii se află în zonă pentru monitorizarea şi fluidizarea traficului.

Restricţiile de trafic la viaductul Valea Poştei, amplasat pe DN 7 (E81) , la kilometrul 198+136 metri, în zona localităţii Călimăneşti, sunt cauzate de lucrări de întreţinere şi reparaţii. Acestea au fost instituite la data de 2 mai, iar lucrările sunt estimate a dura până pe 15 iunie.

Circulaţia rutieră se desfăşoară în mod alternativ, fiind dirijată prin semafoare. În cazul în care coloanele de vehicule depăşesc un kilometru , traficul este dirijat cu piloţi de circulaţie, a anunţat Poliţia la instituirea restricţiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.