Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coloane de maşini pe Valea Prahovei, la Buşteni, pe sensul de urcare, şi între Predeal şi Buşteni, la coborâre

valea prahovei

Traficul rutier este aglomerat, sâmbătă după-amiază, pe DN 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, fiind formate coloane de maşini la Buşteni, pe sensul de urcare, şi între Predeal şi Buşteni, la coborâre, potrivit news.ro.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, sâmbătă după-amiază, traficul rutier este intens pe DN 1 Valea Prahovei, fiind formate două coloane de autovehicule, la Buşteni, pe sensul de urcare (Ploieşti-Braşov), unde este o coloană în mişcare, de 1-2 kilometri, şi între Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre (Braşov-Ploieşti), coloană care se deplasează cu viteză redusă, de aproximativ 7 kilometri.

”Sfătuim şoferii să circule cu atenţie sporită, păstrând distanţa de siguranţă dintre vehicule, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor formate, să evite întoarcerile prin locuri nepermise sau alte manevre riscante, precum şi folosirea rutelor alternative, pe care aplicaţiile de telefon le indică”, adaugă poliţiştii.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu (Valea Oltului), circulaţia se desfăşoară fluent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.