Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TERTIP Cum mușamalizează compania de termoficare din Timișoara scandalul PENAL privind prejudiciul de 20 de milioane de euro creat de administrația Fritz

123rf.com
euro avere averi

Compania locală de termoficare din Timișoara contestă amenda primită după ce nu au fost cumpărate cerificate verzi. Compania a fost sancționată cu 20 de milioane de euro, însă vinovatul faptic e chiar adminisrația Fritz care a tergiversat achiziționarea de certificate, cauzând astfel un prejudiciu societății. Acum, directorul penal impus de administrația Fritz la șefia Colterm anunță că va contesta amenda, pe motiv că nu e legală.

Ca urmare a deciziei de impunere nr. 3/14/05.2021, prin care s-a stabilit în sarcina Companiei Locale de Termoficare COLTER S.A. obligația fiscală în valoare de 106.863.467 lei, pentru nerestituirea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră, am formulat o contestație la Administrația Fondului pentru Mediu. Acțiunea are ca obiect anularea deciziei menționate pentru motive de nelegalitate și nevaliditate a actului administrativ.

În paralel, s-a formulat, în baza art. 278 din Codul de Procedură Fiscală, coroborat cu art. 14 din Legea nr. 554/2004, cerere de suspendare a executării deciziei de impunere, pentru a evita poprirea conturilor societății. Dorim să-i asigurăm pe clienții noștri că nu vor fi afectați în nici un fel de această situație, iar furnizare serviciilor se va desfășura fără sincope.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.