Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Columbianul Daniel Munoz a câştigat etapa a doua a Turului României

ciclism

Rutierul columbian Daniel Munoz Giraldo (Androni Giocattoli Sidermec) a câştigat etapa a doua a Turului ciclist al României, desfăşurată joi între Deva şi Păltiniş, în timp ce românul Serghei Ţvetcov (Wildlife Generation Pro Cycling) este noul lider al cursei, conform agerpres.

Daniel Munoz, câştigătorul Turului Bihorului în 2019, s-a impus în căţărarea de la Păltiniş, după o etapă lungă de 154,9 km, fiind urmat de polonezul Szymon Rekita (Voster ATS Team) şi de Serghei Ţvetcov.

Ţvetcov, câştigătorul Turului României din 2018, este noul lider al clasamentului general, fiind urmat, cu acelaşi timp de polonezul Jakub Kaczmarek (HRE Mazowsze Serce Polski), câştigătorul Turului Ţinutului Secuiesc din 2020, şi de germanul Justin Wolf (Bike Aid). Polonezul Rekita este al patrulea, la 3 secunde, argentinianul Eduardo Sepulveda (Androni Giocattoli) se află pe cinci, la 7 secunde, Daniel Munoz ocupă locul şase, la 8 secunde, în timp ce veteranul italian Davide Rebellin (Work Service Marchiol Diantek), la 50 de ani ai săi, este al şaptelea, la 24 de secunde de lider, etc.

Daniel Crista, component al naţionalei României, care a început ziua de joi în tricoul galben, este a primit după etapă tricoul roşu, de lider al sprinterilor, Jakub Kaczemarek îl deţine pe cel verde, de cel mai bun căţărător, tricoul alb, pentru cel mai bun tânăr (U23) rutier al cursei, este purtat de ucraineanul Maksim Bilîi (D'Amico Um Tools), iar Ţvetcov are şi tricoul albastru, de cel mai bun român din cursă.

Vineri este programată etapa a treia, de la Sibiu la Poiana Braşov (187 km).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.