Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Combinaţii ciudate pe bani de la stat: PSD plăteşte o chirie imensă pentru o vilă misterioasă în Pipera

vila pipera

În mai puțin de cinci luni din acest an, 380.000 de euro au plecat din subvenția primită de PSD de la stat în contul unei persoane fizice. Suma reprezintă echivalentul a 20 de luni de chirie pentru o vilă în Pipera. Adică 19.000 de euro pe lună pentru un imobil a cărui închiriere costă de șase-șapte ori mai puțin pe piața imobiliară, potrivit newsweek.ro.

CITEȘTE ȘI: Mămăliga, miracol pentru sănătate! Iată DE CE străbunicii noștri trăiau 100 de ani

Conform mai multor surse, în respectiva vilă de pe bulevardul Iancu Nicolae ar locui chiar trezorierul PSD, Mircea Drăghici, artizanul acestei afaceri incredibile, mai notează sursa citată.

Proprietarul vilei este un cetățean pe nume Corneliu Geană. Potrivit unui tabel întocmit de PSD, Corneliu Geană a primit, între 20 februarie și 11 iunie a.c., peste 1,77 milioane de lei. Suma este contravaloarea a 380.000 de euro, adică nu mai puțin de 20 de luni de chirie plătite de către PSD pentru o vilă în Pipera, pe bulevardul Iancu Nicolae. Sursa banilor care au ajuns la Corneliu Geană este “subvenție”. Adică bani publici, sume primite de la stat de către PSD, conform legii recent modificate a finanțării partidelor politice.

Contactat de Newsweek, proprietarul vilei a declarat că nu ştie cine locuieşte în vilă, iar contractul a fost reziliat. De asemenea, acesta a susţinut că veniturile din închirierea vilei au fost declarate legal, deşi la ANAF apare doar 20% din suma menţionată în documentul PSD.

CITEȘTE ȘI: PRIMUL SEMN de Alzheimer la o persoană tânără / STUDIU .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.