Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firma care a furnizat combustibil pentru avioanele MiG 21-LanceR: 'Produsul a fost recepționat de MApN integral cantitativ și calitativ'

mig 21

Societatea JetFlyHub SRL, despre care procurorii DIICOT susțin că ar fi livrat armatei române combustibil de calitate inferioară, având ca efect defectarea unor avione de luptă aeronave MiG-21 LanceR, transmite joi, într-un comunicat, că MApN a recepționat „integral cantitativ si calitativ” combustibil turboreactor pentru aeronave.

„Referitor la relatia societatii noastre cu MApN, precizam ca aceasta s-a desfasurat pe baza contractuala, urmare a castigarii unei licitatii publice”, afirma JetFlyHub SRL.

„In perioada 2018-2021 societatea noastra a livrat produsul combustibil turboreactor pentru aeronave, combustibil ce a fost receptionat integral cantitativ si calitativ de catre reprezentantii autoritatii contractante”, se mai arată în comunicat.

„Societatea JetFlyHub SRL si-a desfasurat activitatea cu respectarea tuturor obligatiilor legale, fiscale si contractuale”, adaugă aceasta.

Comunicatul integral poate fi consultat aici (format PDF).

Citește și:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.