Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comedia Jaful de Joe Orton, în regia lui Vlad Massaci, va fi prezentată în premieră oficială la Teatrul Nottara

teatrul nottara

Comedia "Jaful" de Joe Orton, în regia lui Vlad Massaci, va fi prezentată în premieră oficială duminică, de la ora 19,00, la Sala Horia Lovinescu a Teatrului Nottara, potrivit site-ului instituţiei de cultură, relatează Agerpres.

"Jaful" este o excelentă satiră la adresa bisericii, a ipocriziei sociale şi a integrităţii poliţiei, propunând un carusel de situaţii care mai de care mai neaşteptate. Un poliţist ciudat, o asistentă medicală căreia, în mod straniu, îi mor soţii imediat ce se căsătoreşte, doi tineri hoţi, la început de "carieră", un proaspăt văduv şi soţia lui decedată participă cu toţii, cu voie sau fără voie, la o farsă nebună. La înmormântarea Doamnei McLeavy se întâmplă lucruri ciudate. Ce legătură există între un sicriu, un jaf şi-o sumă mare de bani? Descoperiţi la Teatrul Nottara în această comedie neagră, plină de situaţii nebune, se arată în prezentarea spectacolului.

Din distribuţie fac parte actorii Sorin Cociş, Corina Dragomir, Diana Roman, Vlad Bălan, Răzvan Bănică, Şerban Gomoi / Lucian Ghimişi, Corina Dragomir.

"Ce are textul ăsta mai special e faptul că e complet ireverenţios cu absolut toate tabuurile. Dacă priveşti lumea în acest fel, atunci nimic nu te mai înspăimântă. De exemplu, moartea e ceva înspăimântător, iar piesa asta pur şi simplu ia moartea peste picior. Cred că e o comedie inteligentă. Aşadar, dacă te consideri în categoria oamenilor deştepţi, vino să vezi comedia asta!", a afirmat Vlad Massaci.

Biletele pot fi cumpărate online, pe www.nottara.ro, sau de la agenţia teatrului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.