Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comentariul USR la poza postată de Liviu Dragnea: 'Cifrele sunt 3 ani și 6 luni cu executare, 8 ani cu executare și 1 an cu executare. Viitorul nu arată bine'

Facebook Liviu Dragnea
Masă, masa psd, dragnea

USR a transmis vineri, că Liviu Dragnea, Darius Vâlcov și Niculae Bădălău ar trebui să vorbească despre cifrele anilor cu executare prin sentințe judecătorești, nu despre cifrele bugetului. Potrivit USR, ”viitorul nu arată deloc bine cu penali la putere”.

"Cifrele despre care Dragnea, Vâlcov și Bădălău ar trebui să vorbească sunt 3 ani și 6 luni cu executare, 8 ani cu executare și 1 an cu executare. Viitorul nu arată deloc bine cu penali la putere. Acești politicieni corupți care au furat din banii românilor nu ar trebui să fie la conducerea țării și se ocupe de cifrele bugetului", a transmis USR pe Facebook.

Citește și: Florin Călinescu vine cu un sfat pentru Viorica Dăncilă. Ce a avut de spus acesta

Reacția USR vine în urma postării lui Liviu Dragnea, care a publicat pe aceeași pagină de socializare o poză în care apare alături de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, de Darius Vâlcov, miniștrii Niculae Bădălău, Eugen Teodorovici și de secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu. Mesajul său este ”cu cifrele pe masă, viitorul arată bine”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.