Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comenzile de taxi și plata prin card bancar, cu Aplicația Speed Taxi deja activă pentru 70% din piață

Inquam Photos / Octav Ganea
protest transportatori taxi cotar

Comenzile de taxi și plata prin card bancar, cu Aplicația Speed Taxi

deja activă pentru 70% din piață

► Taximetriștii se modernizează, în era noilor tehnologii;

► Există garanția corectitudinii firmelor autorizate;

► Plata poate fi cash sau prin card bancar;

► Se poate face comanda oriunde în țară;

► Sunt conectate peste 70% dintre companiile de taxi din România, membre ale Camerei Naționale a Taximetriștilor

Andrei Gafița, Fondator Speed Taxi: “Până la finalului anului 2020, Aplicația Speed Taxi ar putea fi cea mai utilizată, la nivel național, pentru comenzi de taxi cu plată electronică, în momentul de față având peste 2.000.000 descărcări la nivelul Municipiului București, pentru IOS și Android.”

Superputerile mondiale își măsoară forțele în Pacific: Statele Unite așteaptă provocări militare din partea Chinei

Compania Speed Taxi, membră a Camerei Taximetriștilor și a Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.), a lansat o aplicație care funcționează la nivel național și vine în întâmpinarea nevoilor clienților. Investițiile în noile tehnologii se ridică la peste 1,2 milioane de euro și vor continua.

Principalul avantaj al aplicației Speed Taxi este legat de siguranța clienților, atât în privința comenzilor ce vor fi onorate de taximetriști autorizați, cât să în cea a plăților corecte, transparente. Plata se poate face fie cash, fie prin card bancar conectat la aplicație. În acest moment, la Aplicația Speed Taxi sunt conectate peste 70% dintre companiile de taxi din România, membre ale Camerei Naționale a Taximetriștilor, iar până la finalul anului preconizăm că va fi utilizată de peste 90% dintre taximetriștii din România, urmând să fie cea mai populară aplicație de taxi, la îndemâna tuturor.

„Avem o premieră, în România. În București, iar în foarte scurt timp, în toată țara, prin intermediul aplicației Speed Taxi se poate plăti prin card bancar, în taximetrele Speed Taxi, chiar dacă taxiul este luat din stradă sau din stația de taxi, fără a se face comanda prin dispeceratul taxi. Misiunea noastră este să oferim un serviciu de transport persoane rapid, sigur, eficient, clienţilor noştri. Ne dorim să fim alături de clienţii noştri zi de zi, printr-un serviciu eficient şi prin inovaţii tehnologice care să le uşureze accesarea serviciului de transport şi care să se adapteze stilului de viaţă dinamic”, a declarat Andrei Gafița, fondator Speed Taxi.

Nevoia de a putea comanda un taxi, în siguranță și în cel mai scurt timp, oriunde în România, a determinat compania Speed Taxi să investească în noile tehnologii, pentru a putea conecta în același loc dispeceratele de taxi din întreaga țară. În contextul actual al pandemiei de Coronavirus, plata prin card bancar, făcută direct, prin aplicație, este și o măsură de siguranță în plus, pentru a proteja clienții.

Cu Aplicația Speed Taxi, clienții din întreaga țară pot alege varianta cea mai convenabilă pentru ei, pot avea garanția corectitudinii taximetriștilor, precum și controlul costurilor și al plăților. Aplicația este un instrument foarte util atât pentru localnici, în toate zonele țării, cât și pentru cei care călătoresc și nu au suficiente informații despre localitatea în care ajung. Modernizarea tehnologică este absolut necesară, astfel încât să fie satisfăcute așteptările clienților.

Plata prin card bancar se poate face prin conexiunea la Aplicația Speed Taxi, dacă se face comanda prin intermendiul Aplicației. Pe lângă avantajul transparenței, al posibilității de control al plăților, de către client, și a posibilității de a comanda un taxi oriunde în România, Aplicația Speed Taxi oferă și garanția siguranței, deoarece sunt conectați doar taximetriștii autorizați.

Despre SPEED TAXI

Speed Taxi a fost prima firmă de transport persoane în regim de taxi din România care a pus la dispoziţia clienţilor săi o alternativă modernă, sigură, rapidă şi eficientă de a comanda taxi prin intermediul echipamentelor tehnice, permiţând efectuarea de comenzi taxi fără a mai fi necesară apelarea telefonică a dispeceratului.

În urmă cu 17 ani, a fost printre primele companii de taxi care au introdus pe piaţă plata în sistem voucher în baza contractelor încheiate, adresându-ne astfel clienților corporate și creindu-se astfel premisele demarării „maratonului” comenzilor on-line începand cu anul 2007, depăşindu-se astfel o barieră importantă în ceea ce priveşte modalitatea de a comanda un taxi.

De peste 10 ani, Speed Taxi deține cea mai mare flotă de taxiuri din țară și peste 450 de dispozitive electronice de comandă taxi, amplasate în cele mai frecventate locuri din capitală - restaurante, hoteluri, teatre, baruri, clădiri de birouri, etc. - precum și contracte pentru transportul angajaților, cu numeroși parteneneri corporate (centre comerciale, call center-uri, firme de curierat, companii de telefonie, posturi tv si de radio, etc.)

Ca un beneficiu pentru soiferii de taxi, Compania Speed Taxi este singura companie care decontează, în aceeași zi, încasările electronice ale șoferilor (cursele cu vouchere și plata prin card bancar), restul companiilor de taxi și ride-sharing având un termen de decontare de peste 2 săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.