Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisarul europea Thierry Breton anunță o vară 'similară celei de anul trecut': 'Așa-numita imunitate de turmă, până la jumătatea lunii iulie'

REUTERS
Thierry Breton

Se așteaptă ca imunitatea de turmă să fie obținută până la jumătatea lunii iulie, declară comisarul european pentru piaţa internă Thierry Breton, anunță MEDIAFAX.

Previziunea lui Thierry Breton a fost exprimată la postul de radio francez RTL, potrivit ANSA.

Breton a spus că vara următoare ar trebui „să fie similară celei de anul trecut” datorită campaniilor de vaccinare în desfășurare în Uniunea Europeană.

SCANDAL Mara Bănică sare la gâtul Dianei Şoşoacă, după moartea Corneliei Catanga: 'A căzut victima acestei mentalități imbecile via Diana Șoșoacă'

De asemenea, Breton a prezentat primul „pașaport european de sănătate”, adăugând că va fi disponibil în întreaga Uniune Europeană „în două-trei luni”.

Comisarul european a arătat un prototip al documentului care va fi disponibil atât în ​​format tipărit, cât și pentru smartphone-uri. Pe document apar un cod QR și tipul de vaccin efectuat. Cei care încă nu au putut sau nu au dorit să se vaccineze împotriva coronavirusului vor prezenta ultimul test efectuat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.