Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia de Control a SRI a decis în cazul Elena Udrea - Florian Coldea

SRI

Președintele Comisiei de control SRI, Georgian Pop, a declarat că acuzațiile aduse SRI de către deputatul Elena Udrea sunt nefondate.

Georgian Pop a explicat că după analiza Comisiei de control s-a ajuns la concluzia că acuzațiile aduse SRI sunt nefondate. Acesta a mai spus că toate întâlnirile care au existat între Elena Udrea și conducerea SRI au fost făcute în baza unui protocol.

„Practic orice serviciu din lume are întâlniri cu înalți demnitari. Toate întâlnirile se supun unor proceduri foarte stricte. Niciodată nu au fost discutate aspecte de securitate”, a spus președintele Comisiei de Control SRI.

Pe de altă parte, acesta admite că Elena Udrea și-a schimbat opinia și declarațiile despre SRI, după ce a fost audiată la DNA. „Lucrările Comisiei noastre reprezintă documente oficiale ale statului român și orice magistrat le poate verifica”, a mai spus Pop.

Totodată, Daniel Savu, membru al Comsiei de control a SRI a declarat că la finalul anului trecut Elena Udrea a mers de două ori la SRI unde a discutat cu directorul de atunci, George Maior, dar că aceasta nu a vorbit niciodată de vreuna din situațiile prezentate recent în spațiul public

”Doamna Udrea a fost de două ori în sediul SRI, la data de 15 decembrie și la data de 10 noiembrie. Discuția a fost solicitată de dânsa. Domnul Maior a invitat-o și la discuții a participat și domnul Coldea. La niciuna din aceste discuții Elena Udrea nu a sesizat nimic din ce spune în aceste acuzații. Dl Coldea a fost invitat de dl Maior la aceste discuții”, a spus Savu.

Daniel Savu a mai precizat și că actualul șef interimar al SRI susține că Serviciul nu a fost implicat în cazul fotografiilor de la Paris în care apar Elena Udrea și fosta șefă a DIICOT, Alina Bica.

”Dl Coldea infirmă total. Nu este operațiunea SRI”, a spus Savu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.