Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia de Disciplină a LPF a amânat luarea unei decizii, după incidentele de la FC Viitorul - Dinamo București, când fanii alb-roșii au intrat pe teren

Inquam Photos / Sandor Manases
Inquam bătaie Dinamo

Comisia de Disciplină a LPF a amânat. miercuri, decizia în cazul incidentelor petrecute la partida FC Viitorul - Dinamo București, scor 5-0, din prima etapă a Ligii I. Noul termen este 24 iulie, anunță MEDIAFAX.

Fanii vor avea acces la meciul cu U Craiova, de duminică, de pe Arena Naţională, deoarece Comisia de Disciplină a amânat analiza incidentelor pentru săptămâna viitoare, urmând să dea un verdict. Este foarte puţin probabil ca Dinamo să scape nesancţionată.

Sorina Matei DINAMITEAZĂ cazul Sorinei - STS, acuzat că este implicat DIRECT în scandal prin presiuni și intervenții

Suporterii l-au înjurat pe patronul Ionuţ Negoiţă şi pe antrenorul Eurgen Neagoe după numai 25 de minute de joc, i-au cerut demisia tehnicianului, iar după golul de 3-0 al echipei lui Hagi, din minutul 66, mai mulţi suporteri ai "câinilor" au intrat pe teren, dar forţele de ordine au intervenit şi i-au evacuat de pe suprafaţa de joc. Partida a fost reluată după 20 de minute, după ce galeria dinamovistă a fost evacuată. A mai rămas totuşi o mică parte dintre ultraşi, iar unul dintre ei a intrat pe gazon pentru a-l apostrofa pe Neagoe, dar a fost scos repede de pe teren şi meciul a continuat până la fluierul final al arbitrului Marcel Bîrsan.

OFICIAL Jens Stoltenberg a anunţat numirea lui Mircea Geoană în funcţia de adjunct al secretarului NATO

De asemenea, în ședința Comisiei de Disciplină, primul antrenor eliminat din acest sezon al Ligii 1, Edward Iordănescu, a fost suspendat două etape. Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș a fost eliminat în finalul jocului cu Chindia Târgovişte, după ce oaspeţii au primit o lovitură de la 11 metri. Bic a transformat şi Chindia a egalat la doi, după ce a fost condusă cu 2-0 de Gaz Metan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.