Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia de fuziune a PNL a validat criteriile unificării din teritoriu

sigla noua pnl

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat că miercuri comisia de fuziune a validat criteriile privind constituirea comitetelor executive judeţene şi municipale ale formaţiunii, care urmează să se realizeze după şedinţa Consiliului Naţional din 31 ianuarie

"Am validat criteriile pe care le vom propune Consiliului Naţional în 31 ianuarie pentru a fi aprobate astfel încât fuziunea să se desfăşoare accelerat în 30 de zile, urmând ca după şedinţa Consiliului Naţional să se şi constituie comitetele executive judeţene şi municipale în toată ţara", a anunţat Blaga, potrivit Agerpres.

În ceea ce priveşte conducerea organizaţiilor judeţene ale noului PNL se va ţine cont în proporţie de 80% de rezultatele alegerilor europarlamentare din 2014 şi 20% de numărul de primari. Aceste structuri vor cuprinde între 30 şi 40 de membri, menţionând că nu dispar structurile constituite paritar şi care sunt alese, respectiv birourile permanente judeţene.

Blaga a indicat că din aceste structuri fac parte parlamentarii PNL şi cu drept de "vot consultativ" pot participa toţi preşedinţii structurilor interne, precum cei ai organizaţiilor de tineret, de femei, oamenilor de afaceri şi vârstnicilor.

Copreşedintele PNL a mai anunţat că luni, într-o nouă şedinţă a comisiei de unificare, vor fi stabilite prerogativele comitetelor executive judeţene şi ale birourilor permanente judeţene, cât şi ponderile de la nivel judeţean şi local.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.