Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia de Recurs a FRF a decis - Un fost jucător al lui Hagi pare a-și fi compromis cariera

Comisia de Recurs a FRF, întrunită joi, a respins contestaţia fotbalistului Mihai Voduţ, suspendat în decembrie doi ani pentru participarea la pariuri. Jucătorul poate face apel la TAS.

“Respinge recursul ca nefondat. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare”, este decizia comisiei.

La 2 decembrie 2019, Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a decis ca Mihai Voduţ, atunci component al echipei Chindia Târgovişte, să primească o interdicţie pe doi ani de exercitare a oricărei activităţi legate de fotbal şi o penalitate de 300.000 de lei, pentru participarea la pariuri.

Mihai Voduț (25 de ani), fostul atacant al celor de la FC Voluntari, Viitorul și Chindia Târgoviște, a fost sancționat fără precedent de către Comisia de Disciplină a FRF. El a fost suspendat doi ani din cauză că a pariat, lucru interzis de regulament.

Scandalul în care a fost implicat Mihai Voduț s-a declanșat la începutul acestui an, în ianuarie 2019, pe când jucătorul era la Viitorul. Marți, 22 ianuarie 2019, Gică Hagi a decis să-l dea afară pe jucător. A anunțat pe site-ul oficial, că i-a reziliat contractul.

Iniţial, clubul condus de Gheorghe Hagi suspendase contractul fotbalistului dat în vileag de fosta iubită că a pariat pe un meci al propriei echipe. El a mizat 100 de lei pe un bilet pe care se afla și meciul din Liga 1 Viitorul - Astra, 1-0, scor stabilit în prelungirile partidei.

Voduţ juca la Viitorul din ianuarie 2018, timp în care a adunat 20 de meciuri, trei goluri şi patru pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.