Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia Europeană a luat act de votul Comerei Comunelor în favoarea Brexit/ Negociatorul-șef al UE anunță continuarea consultărilor prin intermediul României

Daily Express
Michel Barnier

Comisia Europeană anunta ca "a luat notă" de votul Camerei Comunelor în favoarea Brexit. Negociatorul-şef al UE, Michel Barnier, aflat la Bucuresti, scrie pe Twitter statele membre UE continuă consultările prin intermediul României, care deţine Preşedinţia Consiliului UE, scrie Mediafax.

Citeste si Frans Timmermans, avertisment pentru Guvern : CE urmărește cu îngrijorare discuțiile referitoare la o posibilă OUG pentru revizuirea sentințelor definitive

"Am luat notă de voturile din această seară. O solicitare de prelungire a negocierilor în virtutea Articolului 50 necesită aprobarea în unanimitate de către cele 27 de state membre. Consiliul European trebuie să analizeze o astfel de solicitare, prioritatea fiind necesitatea de a asigura funcţionarea instituţiilor UE şi ţinându-se cont de motivele şi durata unei posibile amânări. Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, este în contact constant cu toţi liderii", a transmis un purtător de cuvânt al Executivului UE.

"Consultările celor 27 de state UE continuă la Bucureşti cu premierul Viorica Dăncilă şi cu ministrul Afacerilor Europene, George Ciamba. Suntem calmi şi respectuoşi faţă de procedurile parlamentare britanice. Suntem determinaţi să apărăm interesele UE şi să construim cât mai curând o relaţie viitoare UE/Marea Britanie", a anunţat, pe Twitter, Michel Barnier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.