Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia Europeană dă VERDICTUL: România e pe primul loc în lista rușinii - SOMAȚIE urgentă

romania ue comisia europeana

Comisia Europeană recomandă României să investească în infrastructură. Potrivit oficialilor europeni, România are cel mai mic scor din Uniunea Europeană privind infrastructura rutieră și feroviară.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, DEZLĂNȚUIT total la adresa lui Klaus Iohannis: 'România are la Cotroceni un trântor solemn, un politician - creație de laborator'

„ Recomandările se referă la transporturi, sustenabilitatea transporturilor. Am recomandat ca investițiile să se concentreze pe politicile economice care privesc transporturi. Recomandăm îmbunătățirea pregătirilor și prioritizării proiectelor mari. Dacă privim transportul, România are cel mai mic scor față de alte țări din UE privind infrastructura rutieră și feroviară. Are un scor mai bun în ceea ce privește transportul aerian și serviciile portuare. Noi recomandăm investiții în infrastructură”, a declarat, vineri, Aurora Mordonu, șef adjunct de unitate la Direcția Generală Piață Internă, Industrie, Antreprenoriat și IMM-uri din cadrul Comisiei Europene.

Oficialul european a afirmat că UE are un deficit foarte mare în investițiile private și publice: „Investițiile au rămas în urmă foarte mult și sunt foarte mici compoarativ cu situația de dinaintea crizei”, a precizat Aurora Murdonu.

Ea a adăugat că „România e țara care are cel mai mult spațiu din UE pentru a avea o investiție publică productivă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.