Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia pentru controlul activităţii SRI va audia luni conducerea interimară a serviciului

Comisia comună permanentă a Parlamentului pentru exercitarea controlului asupra activităţii SRI va chema luni la audieri conducerea interimară a serviciului de informaţii. 

Potrivit unui comunicat de presă al Camerei Deputaţilor, Comisia pentru controlul SRI a stabilit data de 9 februarie ca fiind termenul limită până la care reprezentanţii SRI să pună la dispoziţia comisiei informaţiile necesare audierii conducerii Serviciului. Comisia a stabilit de asemenea că audierea conducerii interimare a SRI se va desfăşura luni, la ora 10,00. 

"Audierea conducerii interimare a SRI va include următoarele tematici: evaluarea stării de securitate naţională a României la începutul anului 2015, analiza principalelor riscuri (riscuri geopolitice, asimetrice - terorism, trafic de armament - cibernetice, spionaj, criminalitate organizată transnaţională etc.), perspectivele de evoluţie ale principalelor riscuri şi ameninţări la adresa securităţii naţionale a României în anul 2015 şi pregătirea SRI pentru contracararea acestor riscuri, analiza situaţiei generate de demisia lui George Maior din funcţia de director al SRI, analiza situaţiei generate de afirmaţiile/acuzaţiile la adresa SRI şi a conducerii interimare a SRI, apărute în spaţiul public în ultimele zile, analiza impactului modificărilor legislative din ultima perioadă asupra activităţii SRI", se mai arată în comunicat. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.