Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia specială de control al SIE urmează să-l audieze pe Gabriel Vlase

Inquam Photos / Octav Ganea
gabriel vlase

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului urmează să stabilească, în ședința de marți, de la ora 13.30, calendarul audierii în Comisia pentru controlul activității SIE și validării de către plenul reunit al Parlamentului a deputatul PSD, Gabriel Vlase, la șefia SIE, informează Mediafax.

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, întrebat fiind dacă îl susține pe Gabriel Vlase la șefia Serviciului de Informații Externe (SIE), că speră ca acesta să treacă de audierile din comisia parlamentară.

"Trebuie să intre în audieri. Sper să treacă de comisie", a spus, luni, Liviu Dragnea, la Parlament.

Vezi și: ALERTĂ Comisia LIBE a PE a recomandat activarea articolului 7 din Tratatul UE împotriva Ungariei: Urmează România?

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis pe 14 iunie, o scrisoare preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe a lui Petru-Gabriel Vlase.

Petru-Gabriel Vlase este vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională şi membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului privind analizarea şi actualizarea cadrului normativ cu incidenţă în domeniul securităţii naţionale.

Vlase este absolvent al Colegiului Naţional de Apărare, Universitatea Naţională de Apărare, al Colegiului Superior de Securitate Naţională, Academia Naţională de Informaţii şi doctor în ştiinţe militare şi informaţii, Academia Naţională de Informaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.