Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia SRI din Parlament și-a declinat competența: Scrisoarea Alinei Mungiu-Pippidi, legată de SPP, a fost trimisă conducerii Parlamentului

jurnalistii.ro
Alina Mungiu Pippidi

Scrisoarea primită la Comisia parlamentară comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru controlul activităţii SRI de la analistul politic Alina Mungiu-Pippidi legată de posibilitatea ca în SPP să fi existat un serviciu secret a fost trimisă spre soluţionare Birourilor permanente reunite ale celor două Camere, a anunţat marţi preşedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda.

El a argumentat că nu este de competenţa comisiei, în condiţiile în care scrisoarea se referea la activitatea Serviciului de Protecţie şi Pază.

Citește și: RUŞINOS! Unde a dus revoluţia fiscală: Oamenii trebuie să vină cu bani de-acasă

"Am luat act de solicitarea formulată de doamna Pippidi şi am decis în cadrul comisiei că aceasta nu este de competenţa comisiei noastre, motiv pentru care o să o transmitem Birourilor reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, urmând ca acestea să decidă ce se poate face mai departe. (...) Nu este de competenţa noastră să recomandăm ceva. Noi avem o relaţie de colaborare - subordonare cu Birourile permanente reunite, motiv pentru care acolo vom transmite acest document", a precizat Manda, într-o conferinţă de presă susţinută marţi la finalul unei şedinţe a Comisiei SRI.

Citește și: Haos în primăriile din România în urma noilor măsuri fiscale: Ce sumă uriașă a pierdut Primăria Capitalei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.