Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comitetul director al agenţiei croate de presă Hina a reales-o pe Branka Gabriela Vojvodic pentru al treilea mandat

tportal.hr
Branka Gabriela Vojvodic

Comitetul director al agenţiei croate de presă Hina, format din cinci membri, a reales-o marţi, în unanimitate, pe Branka-Gabriela Vojvodic director al agenţiei pentru al treilea mandat, post pentru care se înscriseseră trei candidaţi.

Vojvodic a declarat că unul dintre obiectivele noului său mandat va fi reconstrucţia clădirii sediului Hina din centrul Zagrebului, care a fost grav avariată în urma cutremurului din 22 martie 2020, precum şi continuarea transformării Hina într-o agenţie multimedia, inclusiv cu ajutorul noilor tehnologii, cum ar fi inteligenţa artificială, şi intensificarea luptei împotriva ştirilor false.

Ea a remarcat că, în ciuda pandemiei de coronavirus şi a cutremurelor distructive, agenţia şi-a îndeplinit pe deplin rolul său definit legal de serviciu public, majoritatea utilizatorilor săi neconştientizând faptul că agenţia a rămas fără sediu în urma cutremurului, potrivit Agerpres.ro.

Vojvodic a anunţat, de asemenea, o reproiectare a site-ului web al Hina, dezvoltarea în continuare a serviciilor gratuite disponibile pentru publicul larg, întinerirea personalului şi o creştere a valorii abonamentului de grup. Ea consideră, de asemenea, că există loc pentru a creşte salariile angajaţilor pentru a se alinia la salariul mediu din Zagreb.

Noul mandat al lui Vojvodic începe la 22 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.