Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comitetul Evreiesc American intervine EXPLOZIV în scandalul Ilan Laufer-Klaus Iohannis: 'Avem un mare respect pentru președinte'

b1tv.ro
andrew baker

Rabinul Andrew Baker, directorul Comitetului Evreiesc American, organizaţie care anul trecut i-a oferit lui Klaus Iohannis distincţia Lumina Popoarelor, a declarat, pentru Adevărul, că nu există niciun motiv ca decoraţia să-i fie retrasă preşedintelui. „Oricare ar fi problema pe care o are cineva cu Iohannis, cu siguranţă antisemitismul nu poate fi una dintre ele“, spune Baker, după ce Ilan Laufer l-a acuzat pe Iohannis de antisemitism.

Codrin Ștefănescu iese la rampă după acțiunea AEP la sediul PSD: 'Controalele se fac tuturor partidelor'


„Nu vedem niciun motiv să retragem decoraţia dată preşedintelui Iohannis, pentru care avem un mare respect. Deoarece antisemitismul rămâne o problemă serioasă în multe locuri - şi ştiu acest lucru foarte bine, mai ales din poziţia de trimis special al OSCE pentru combaterea antisemitismului -, este cu atât mai important ca oamenii să fie foarte atenţi când acuză pe cineva de antisemitism. Oricare ar fi problema pe care o are cineva cu preşedintele Iohannis, cu siguranţă antisemitismul nu poate fi una dintre ele”, a spus Andrew Baker, care a precizat că nu-l cunoaște pe Ilan Laufer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.