Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comitetul Executiv al FRF a validat suma pe care o vor primi cluburile participante în Liga Elitelor U17 şi U19 în sezonul 2019-2020

frf

Membrii Comitetului Executiv al FRF au validat suma pe care o vor primi cluburile participante în Liga Elitelor U17 şi U19 în sezonul 2019-2020, exceptând formaţiile din Liga 1, informează frf.ro.

Citește și: Klaus Iohannis anunță! ‘Doamna Viorica Dăncilă, refuză să înțeleagă că odată cu pierderea calității de prim-ministru a pierdut și orice legitimitate de a mai face vreo propunere pentru poziția de comisar european’

"Federaţia Română de Fotbal continuă să susţină aceste competiţii în care evoluează cei mai talentaţi tineri jucători. Suma investită în Liga Elitelor U17 şi U19 se ridică la 200.000 de euro, exceptând turneul final. Pentru acea fază, FRF va suplimenta fondurile”, a punctat preşedintele Răzvan Burleanu la conferinţa de presă de la finalul şedinţei de Comitet Executiv.

Liga Elitelor U17 şi U19 au fost înfiinţate în anul 2015 şi se află deja la a patra ediţie. Învingătoarea din Liga Elitelor U19 primeşte dreptul de participare în UEFA Youth League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.