Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comitetul Executiv al FRF: Bogdan Bălănescu şi-a pierdut calitatea de membru, AG Extraordinară a cluburilor din Liga 1

frf

Comitetul Executiv Al FRF a constatat, în şedinţa de vineri, pierderea calităţii de membru al comitetului de către Bogdan Bălănescu şi a convocat Adunarea Generală Extraordinară a cluburilor din Liga I, în 24 noiembrie, la sediul federaţiei, potrivit news.ro.

“S-a constatat că Bogdan Bălănescu nu mai îndeplineşte condiţiile pentru a ocupa o funcţie în Comitetul Executiv. A fost convocată în 24 noiembrie o adunare generală a cluburilor de Liga I pentru a desemna un nou reprezentant”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burdeanu, după şedinţa C. Ex..

Tot în cadrul şedinţei de Comitet Executiv s-a aprobat ca dată de start a Ligii 2 feminin weekend-ul 7-8 noiembrie, dar şi noul format competiţional.

Citește mai multe despre tratamentul anevrismului de aortă toracică (TEVAR)

În plus, C. Ex. a decis modificarea “Protocolului de desfăşurare a competiţiilor de futsal”. Prin noile prevederi referitoare la cazurile depistate pozitiv în urma testării COVID, conform noului protocol, pacientul pozitiv SARS COV 2 nu mai trebuie retestat RT-PCR timp de 90 zile de la vindecare, cu excepţia persoanelor cu imunodepresii severe sau a celor care dezvoltă simptomatologie clar sugestivă. Dacă persoana este totuşi retestată, un rezultat pozitiv în perioada de 90 de zile de la vindecare nu poate fi considerat o nouă infecţie, cu excepţia persoanelor cu imunodepresii severe sau a celor care dezvoltă simptomatologie clar sugestivă.

Astfel, jucătorii pozitivi care ulterior sunt declaraţi vindecaţi nu mai trebuie retestaţi timp de 90 de zile, putând desfăşura în mod normal activitatea sportivă. Cluburile de futsal care au înregistrat sau vor înregistra cazuri pozitive nu vor mai fi nevoite să testeze persoanele respective timp de 90 de zile, fiind, implicit, scutite de costurile testărilor RT-PCR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.