Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti se reuneşte, pentru a adopta măsurile pentru următoarele două săptămâni

Facebook
covid 19 coronavirus

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti se reuneşte, luni, pentru a adopta măsurile pentru următoarele două săptămâni, având în vedere incidenţa cumulată a cazurilor de coronavirus care se situa duminică la 3,79 cazuri la mia de locuitori. Primarul general Nicuşor Dan a afirmat că noile măsuri vor fi anunţate într-o jumătate de oră, iar o eventuală carantinare a unor străzi este ”o decizie ipotetică”, potrivit Mediafax.

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti se reuneşte, luni, pentru a adopta măsurile pentru următoarele două săptămâni.

Primarul general Nicuşor Dan a afirmat, la sosirea la şedinţă, că noile măsuri vor fi anunţate într-o jumătate de oră.

Atac sângeros în oraşul canadian Quebec - 7 victime! Poliţia a anunţat că a arestat un suspect

Întrebat despre carntinara unor străzi sau a unor zone, posibilitate pe care a invocat-o în cursul zilei de duminică, Dan a afirmat: ”Este o decizie ipotetică. Şi dacă această măsură va fi luată la un moment dat de a se va ocupa Poliţia”.

De asemenea, întrebat la ce rată de infectare s-ar putea ajunge la această carantinare, Dan a precizat că decizia va fi luată de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunţat că luni va avea loc şedinţa Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă şi nu se au în vedere măsuri de relaxare, având în vedere creşterea numărului de cazuri de infectare din Bucureşti. Berbeceanu a precizat, însă, că nu vor fi impuse noi restricţii faţă de cele aflate deja în vigoare.

Potrivit ultimelor date prezentate de către autorităţi, duminică, în Bucureşti, rata de infectare era 3,79 cazuri la mia de locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.