Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ţigarete de contrabandă, cu timbre fiscale din Ucraina, confiscate noaptea trecută

contrabanda

Echipele mobile din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor (DGV) au confiscat, noaptea trecută, din depozitele aparţinând unor societăţi comerciale care desfăşoară activităţi de curierat rapid 330.000 de bucăţi ţigarete de contrabandă de diferite mărci.

Citește și: Motivare INCENDIARĂ a judecătorilor ÎCCJ - Ludovic Orban a fost achitat din cauza lipsei de probe în dosarul instrumentat de DNA

"În noaptea de 19 spre 20 martie 2019, echipele mobile din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor, aparat central, în baza analizei de risc proprii, în cadrul activităţilor specifice, au iniţiat o acţiune de verificare a depozitelor aparţinând unor societăţi comerciale care desfăşoară activităţi de curierat rapid, în vederea depistării eventualelor transmiteri poştale conţinând produse din tutun. Cu această ocazie, câinele de serviciu, Zonga, a făcut marcaj la un grupaj de colete. Ulterior, s-a trecut la deschiderea şi verificarea acestora, identificându-se un număr de 330.000 bucăţi ţigarete, diverse mărci, cu timbre fiscale din Ucraina", se arată într-un comunicat de presă al DGV, transmis miercuri AGERPRES. 

Ţigaretele au fost reţinute de către vameşi, iar faptele constatate vor fi sancţionate conform dispoziţiilor legale referitoare la aprobarea Regulamentului de aplicare a Codului Vamal al României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.