Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat redeschiderea bazelor din Craiova, Sibiu și Timișoara

newsair.ro
wizz air

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat redeschiderea bazelor din Craiova, Sibiu și Timișoara. Pasagerii pot face rezervări pe 35 de rute spre țări precum Germania, Austria și Elveția, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat remis joi presei, compania și-a redechis bazele din Sibiu și Timișoara și a anunțat redeschiderea bazei din Craiova pentru 19 iunie.

Citește și: VIDEO Scandal între PNL și USR! Replici de mahala: ‘Sunteți un ageamiu și un manipulator, care nu ați înțeles nimic. Nu fiți ipocriți și nu mințiți oamenii’

Pasagerii pot face rezervări pentru 35 de rute spre Germania, Austria și Elveția.

„Suntem încântați să redeschidem bazele noastre din Sibiu, Craiova și Timișoara și să reluăm zborurile către mai multe destinații pentru a le permite pasagerilor din România să își viziteze rudele care locuiesc în străinătate, să călătorească în interes de afaceri sau pentru relaxare. Preocuparea noastră principală este sănătatea, siguranța și bunăstarea pasagerilor și a echipajului nostru. Am implementat o serie de măsuri de protecție pentru a asigura cele mai bune condiții sanitare posibile”, a declarat Paulina Gosk, Corporate Communication Manager Wizz Air.

Printre măsurile anunțate de companie se numără obligativitatea purtării măștilor de protecție în timpul zborurilor. De asemenea, echipajul va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager, în timp ce eliminarea revistelor de la bord și încurajarea plății contactless în timpul cumpărăturilor la bord sunt măsuri introduse pentru minimizarea contactului fizic. „Pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanțarea locurilor între pasageri”, se mai arată în comunicat.

Citește și: Augustin Zegrean: ‘Ar trebui echilibrate lucrurile, dar nu așa. Este o metodă pur bolșevică. Pensiile nu se plătesc din bugetul de stat, ci din bugetul asigurărilor de stat’ .

Aeronavele Wizz Air vor fi dezinfectate în timpul nopții, în conformitate cu indicațiile oficiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.