Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania aeriană low-cost Wizz Air lansează în iulie o nouă rută de la Bucureşti şi leagă capitala de Sankt Petersburg

newsair.ro
wizz air

Compania aeriană low-cost Wizz Air lansează o nouă rută din Bucureşti spre Aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg, zborurile urmând să înceapă în iulie, scrie Ziarul Financiar.În afară de Bucureşti, compania va lansa noi curse din Sankt Petersburg şi spre Sofia, Vilnius şi Bratislava, anunță MEDIAFAX.

Sankt Petersburg, intitulat “Veneţia Nordului”, are 7 palate şi mai mult de 50 de case imperiale, iar centrul istoric este înscris pe lista UNESCO.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ DIICOT l-a interceptat telefonic, urmărit cu filaj și ascultat cu microfoane în casă pe bunicul Luizei Melencu

„Cele patru noi destinaţii europene de la Sankt Petersburg la Bucureşti, Vilnius, Sofia şi Bratislava extind reţeaua noastră şi oferă din ce în ce mai multe oportunităţi de călătorii accesibile către destinaţii europene cu una dintre cele mai tinere şi mai verzi flote. Împreună cu recentul proces simplificat de viză electronică şi instituirea celei de-a şaptea libertăţi deasupra oraşului, Sankt Petersburg devine o destinaţie turistică şi mai atractivă. Wizz Air are un interes strategic pe termen lung pe piaţa rusă şi aşteptăm cu nerăbdare să primim din ce în ce mai mulţi pasageri la bordul flotei noastre tinere şi de încredere”, a declarat József Váradi, CEO Wizz Air.

Compania low-cost zboară de la Sankt Petersburg din 2017 şi până în prezent a transportat peste 200.000 de pasageri, având zboruri spre Londra Luton şi Budapesta.

Citește și: SURSE - Lovitura fatală pentru Tăriceanu?

Flota care operează această rută este compusă din aeronave Airbus A320, A321ceo şi A321neo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.