Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania aeriană Ryanair a anunţat că va închide cele trei baze pe care le are în Insulele Canare, situaţie care va afecta peste 500 de angajați

www.businessmagazin.ro
Ryanair

Compania aeriană Ryanair a anunţat că va închide cele trei baze pe care le are în prezent în Insulele Canare (Las Palmas, Tenerife Sud și Lanzarote) și a confirmat, de asemenea, şi închiderea bazei din Girona în data de 8 ianuarie 2020, transmite MEDIAFAX.

Prin această decizie, compania încearcă să îşi ajusteze cheltuielile cu personalul şi cobustibilul, dar şi pierderile generate de întârzierea livrării avioanelor Boeing 737 MAX.

În ceea ce priveşte angajaţii, decizia poate genera demiterea a 512 de lucrători, inclusiv a echipajelor de cabină și a piloților de linie aeriană care lucrează în aceste patru baze spaniole, conform evaluării sindicatului USO.

Atac puternic al aviației israeliane în Siria. Au fost atacate ținte pentru a împiedica un atac al dronelor iraniene (armată)

Ca urmare, Ryanair se va confrunta cu sindicatele, care ameninţă să paralizeze traficul prin cele zece zile de grevă solicitate pentru septembrie (zilele 1, 2, 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27 și 29). Aceste opriri pot fi întreprinse de către piloți, care ar putea intra de asemenea în grevă.

"În timp ce ne-am întâlnit cu conducerea companiei aeriene pentru a încerca să realizăm un acord asupra serviciilor minime pentru cele 10 zile de grevă convocate în septembrie, managerii de resurse umane din Ryanair, Crewlink și Workforce ne-au trimis e-mailurile prin care ne anunță de închiderea a bazelor ", a declarat Jairo Gonzalo, secretar de organizare al USO Ryanair.

Crewlink și Workfoce sunt două agenții de recrutare asociate companiei aeriene prin care sunt angajaţi cei din personalul Ryanair.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.